Wintersport Tignes

Tignes in Frankrijk is van de hoogste skigebieden in de alpen, met garantie voor heel het jaar door skieën. Het oord heeft verschillende sneeuwrecords gehaald waar vele andere skigebieden wereldwijd jaloers op kunnen zijn. Het Tignes skigebied is onderdeel van het gigantische Espace Killy gebied, waar ook Val d'Isere toe behoort. Tignes is geweldig voor alle activiteiten, en is daarom een geschikte wintersportbestemming van vele mensen.

Skigebied

Tignes bestaat uit 5 verschillende gebieden, die allen wel toegang hebben tot het Tignes skigebied, maar verschillende wintersport ervaringen te bieden hebben. Tignes le Lac, Val Claret en Tignes le Lavachet zijn de drie hoofdstations van Tignes, met iets lager in het dal Les Brevieres en Les Boisses. Over het nachtleven zijn er verschillende meningen, maar er zijn meer dan genoeg drukke café's, restaurants en discotheken om zelfs de meest doorwinterde feestgangers bezig te houden. Tignes Frankrijk heeft ook een modern sportaccomodatie met aerobics, sauna, bioscoop, squash, skatebaan en een bowlingbaan.

Skieën

Het skieën in Tignes is simpelweg enorm, met een aantal gratis liften voor beginners en uitstekende lokale ski- en snowboardscholen. Daardoor vorderen beginnende skieërs vaak razendsnel op hun wintersport in Tignes. Er zijn grote slingerende pistes op de gletsjer die het doel zouden moeten zijn van iedere beginnende skier zijn eerste week. Voor gevorderen zijn er meer dan genoeg blauwe en rode pistes. Een afdaling naar Les Brevieres kan heel leuk zijn omdat er veel restaurantjes je opwachten aan het einde van de trip. Voor experts zijn er meer dan genoeg zwarte pistes en off-piste mogelijkheden in Tignes. 

Tignes appartementen

 Van familie wintersport tot group skivakanties, onze Tignes appartement zullen u voorzien in elke wens die u heeft. Om nog maar niet te spreken over de fantastische locaties en de goedkope prijzen die uw wintersport tot een succes maken.

Tignes chalets

Chalets zijn een ideale manier om van uw wintersport te genieten met veel privacy en rust. Onze selectie chalets in Tignes ziet voor elk wat wils tussen.

Wintersport toppers: